Ultimele
articole


Ingrediente: Pentru papanasi: 200 g iaurt gras (cu min 3,5 % grasime, preferabil iaurt grecesc cu 10%) 150 ml apa 100 g gris vanilie un praf de sare 1 ou 10 g unt 30 g pesmet Pentru servit: 250 m...


O legumă despre care aproape toată lumea a auzit, dar puţini îi mai ştiu gustul, îşi face din nou loc în agricultură românească şi pe mesele noastre. Napul sau topinamburul, cu aspect de cartof şi gus...


CPAC AFIR.DIT – Harta producatorilor si a produselor traditionale Se apropie perioada vacantelor de vara si un ajutor de nadejde pentru a gasi produse traditionale de calitate in toata tara este Aplic...


Ciorba este una dintre mancarurile cele mai apreciate si consumate de catre romani. Aceasta mancare este facuta specific in diverse zone ale tarii, retetele fiind diferite in functie de obiceiuri. Ins...


Ele pot fi servite în calitate de aperitiv excepțional pe masa de sărbătoare sau alături de friptură, frigărui. Pregătiți-le neapărat! Vă garantăm că veți rămâne mulțumiți de această rețetă! INGREDIEN...
Categorii
Ultimele articole
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita