Ultimele
articole
27/06/2019
Ingrediente: Pentru papanasi: 200 g iaurt gras (cu min 3,5 % grasime, preferabil iaurt grecesc cu 10%) 150 ml apa 100 g gris vanilie un praf de sare 1 ou 10 g unt 30 g pesmet Pentru servit: 250 m...
08/05/2019
O legumă despre care aproape toată lumea a auzit, dar puţini îi mai ştiu gustul, îşi face din nou loc în agricultură românească şi pe mesele noastre. Napul sau topinamburul, cu aspect de cartof şi gus...
07/05/2019
CPAC AFIR.DIT – Harta producatorilor si a produselor traditionale Se apropie perioada vacantelor de vara si un ajutor de nadejde pentru a gasi produse traditionale de calitate in toata tara este Aplic...
06/05/2019
Ciorba este una dintre mancarurile cele mai apreciate si consumate de catre romani. Aceasta mancare este facuta specific in diverse zone ale tarii, retetele fiind diferite in functie de obiceiuri. Ins...
30/04/2019
Ele pot fi servite în calitate de aperitiv excepțional pe masa de sărbătoare sau alături de friptură, frigărui. Pregătiți-le neapărat! Vă garantăm că veți rămâne mulțumiți de această rețetă! INGREDIEN...