Rețete
Sarmale de urda in foi de vita


Ingrediente:
-1,5 kg. urda dulce
-200g. ceapa
-150g. unt
-200g. orez
-2 leg. marar
-1 litru bors de putina
-500g. smîntîna
-foi de vita, sare, piper
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, se caleste în unt, se amesteca cu urda si orezul fiert separat, piper, sare si o legatura de marar tocat marunt si se amesteca bine. Foile de vita se desareaza sau se oparesc daca sînt proaspete, se formeaza sarmalele, se aseaza într-o cratita, se toarna pe deasupra borsul amestecat cu restul de marar tocat si se fierb doua ore. La servit se adauga la fiecare portie smîntîna.
Categorii
Ultimele articole
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita
Răspunde