Rețete
Tort festiv cu ciocolată și căpșuni
29/04/2016

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, deschidem o nouă filă din blogul culinar al Corinei Ureche. Masa de Paști este în general o masă plină de mâncăruri tradiționale, cu preparate ale căror rețete diferă un pic de la familie la familie și care dau acea aromă specifică unei mese speciale. Ne-am gândit să vă prezentăm un desert care să aducă ceva nou și proaspăt la finalul mesei de sărbători.

Tortul cu căpșuni și ciocolată îmbină prospețimea căpșunilor cu savoarea ciocolatei într-un desert cremos și delicios, dar mai ales ușor de preparat.

În cuvintele Corinei:

Mai jos gasiti reteta detaliata atat cat am putut eu sa o descriu. Si sa nu va speriati! Desi pare o reteta complicata si alambicata, nu este chiar deloc. Recunosc doar ca se murdaresc cam multe vase, dar merita toata osteneala spalarii lor.

Lumea care a gustat din prajitura a laudat-o si sper sa va placa si voua.”

Continurea vă invităm să o citiți pe blogul Corinei Ureche.

Suntem curioși să aflăm părerile voastre după ce ați pregătit rețeta.

Răspunde