

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști, deschidem o nouă filă din blogul culinar al Corinei Ureche. Masa de Paști este în general o masă plină de mâncăruri tradiționale, cu preparate ale căror rețete diferă un pic de la familie la familie și care dau acea aromă specifică unei mese speciale. Ne-am gândit să vă prezentăm un desert care să aducă ceva nou și proaspăt la finalul mesei de sărbători.
Tortul cu căpșuni și ciocolată îmbină prospețimea căpșunilor cu savoarea ciocolatei într-un desert cremos și delicios, dar mai ales ușor de preparat.
În cuvintele Corinei:
“Mai jos gasiti reteta detaliata atat cat am putut eu sa o descriu. Si sa nu va speriati! Desi pare o reteta complicata si alambicata, nu este chiar deloc. Recunosc doar ca se murdaresc cam multe vase, dar merita toata osteneala spalarii lor.
Lumea care a gustat din prajitura a laudat-o si sper sa va placa si voua.”
Continurea vă invităm să o citiți pe blogul Corinei Ureche.
Suntem curioși să aflăm părerile voastre după ce ați pregătit rețeta.
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita