Evenimente
Târgurile lunii aprilie în agricultură
01/04/2016

La începutul fiecărei luni ne dorim să vă informăm asupra principalelor evenimente din sfera agriculturii. Pentru aceasta, selectăm din numărul mare de târguri, expoziții și conferințe pe cele mai importante și interesante.

În luna aprilie au loc mai multe evenimente, în țară și în afara ei, dintre care menționăm:

  • La Cluj-Napoca, în perioada 14-17 aprilie 2016 se va desfășura Agra Expo Transilvania, care se adresează cu precădere celor din domeniile agriculturii, zootehniei, industriei alimentare și ambalajelor.
  • Parcul Industrial Tetarom III din Comuna Jucu, județul Cluj, va găzdui în perioada 21 - 24 aprilie cea de-a XXII-a ediție a celei mai mare manifestări agricole din Transilvania,
  • Bucureștiul găzduiește în perioada 1-3 aprilie 2016 cea de-a XIV-a ediție a Târgului Național al Mierii. Evenimentul se adresează atât consumatorilor interesați de produse apicole cumpărate direct de la producători, cât și apicultorilor prin prezentarea tuturor celor necesare desfășurării activităților specifice.
  • În perioda 7 – 10 aprilie va avea loc tot în București, la Romexpo Târgul de Produse Tradiționale, care ne oferă produse cu specific românesc, o dată la două luni.
  • Al 10-lea Congres Organic European își propune să dezvolte strategiile pe termen mediu și lung care vor duce la o agricultură organică mai larg răspândită la nivelul Uniunii Europene. Congresul va avea loc în Amsterdam și în împrejurimi în perioda 4-6 aprilie.
  • În Estonia sunt organizate consecutiv o conferință și un târg agricol, în localitatea Tartu. Conferința AgroForum Mare Balticum – Agricultura Inteligent Adaptată la Mediu se va desfășura în perioda 19– 21 aprilie și pune accentul pe intensificarea agriculturii în contextul sustenabilității mediului. La finalul conferinței, participanții vor putea vizita Târgul Agricol Maamess care va avea loc din 21 până în 23 aprilie.

Veți participa și la alte târguri și expoziții agricole în luna aprilie? Așteptăm comentariile dumneavoastră pentru a actualiza lista noastră.

 

 

Răspunde