Legumele și fructele autohtone proaspete ne fac cu ochiul de pe peste tot. La cât sunt de apetisante și colorate, merg foarte bine într-o salată.
Am ales pentru voi dintre rețetele Corinei o salată care să ne capteze interesul și papilele gustative cu un dressing diferit și un ingredient care să ne suprindă în mod plăcut. Pentru început, salata noastră conține ton și anșoa, o combinație de pește interesantă și gustoasă. Dressingul este pe bază de ulei de măsline și muștar de Dijon, fiind mai sănătos decât sosurile bazate pe maioneză. În cazul acestei salate, se pot adăuga aproape orice crudități.
Salata Niçoise aduce in farfurie o explozie de culori, o armonie a savorilor și este ușor de preparat.
Vă invităm pe blogul Corinei pentru a descoperi rețeta ei.
Voi cum pregătiți această salată?
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita