Rețete
Salata frantuzeasca, perfecta pentru sarbatori
13/12/2017

Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins.

Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.

Ingrediente:

-150-200 g de cascaval

-150-200 ml de maioneza

-2 mere

-4 oua fierte

-2 morcovi proaspeti

-1 ceapa

Mod de preparare:

1. Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza.

2. Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza.

3. Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza.

4. Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza.

5. Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica.

6. Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.

Pofta buna!

Sursa https://avramflorea.ro

Răspunde