Salatele frantuzesti se caracterizeaza printr-o structura fina si un mod de servire elegant. Fiecare strat are nuanta sa unica, iar gustul salatei este unul armonios si distins.
Pregatiti toate ingredientele si radeti-le direct in bol.
Ingrediente:
-150-200 g de cascaval
-150-200 ml de maioneza
-2 mere
-4 oua fierte
-2 morcovi proaspeti
-1 ceapa
Mod de preparare:
1. Primul strat: puneti ceapa oparita preventiv si taiata semirondele (puteti omite ceapa daca nu va place) si ungeti cu maioneza.
2. Apoi dati prin razatoarea mare 1 mar si ungeti-l cu maioneza.
3. Al treilea strat: veti da prin razatoarea mare 2 oua si veti unge din nou cu maioneza.
4. Dati 1 morcov prin razatoarea mica si intindeti deasupra maioneza.
5. Puneti deasupra cascavalul dat prin razatoarea mica.
6. Repetati straturile: radeti cel de-al doilea mar + maioneza, apoi radeti ouale ramase + maioneza, morcovul ras + maioneza si la sfârsit – cascavalul.
Pofta buna!
Sursa https://avramflorea.ro
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita