

Ne propunem ca rețele publicate în această rubrică să fie în același timp gustoase, sănătoase și ușor de preparat. Mâncarea de pui e la îndemâna și gustul multora dintre noi, dar uneori avem nevoie de inspirație.
Noi preferăm să lăsam specialiștii să caute inspirația și am ales pentru voi o rețetă inedită de pui – pulpe de pui în sare. Carnea gătită în sare este crocantă în exterior, dar fragedă și suculentă în interior.
Pentru a prepara carnea în acest mod avem nevoie doar de sare grunjoasă și codimente după gust. Corina ne sugerează preferatul ei, busuiocul, dar ne atenționează să nu adăugam sare pe carne.
Pentru toate detaliile de pregătire a acestei rețete delicioase, vizitați blogul Corinei Ureche.
Cu ce detalii personale veți servi această mâncare?
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita