Pieptul de pui este una dintre cele mai la îndemână soluții pentru o masă rapidă. Este o carne bogată în proteine, cu un conținut redus de grăsimi, consistentă și destul de ușor de preparat.
Corina Ureche ne propune pui piccata, o rețetă elegantă, dar simplu de preparat și care nu necesită prea multă planificare. Este vorba de un preparat de inspirație italiană, unde pieptul de pui este prăjit într-o crustă aromată de făină amestecată cu parmesan și se servește cu un sos lejer, cu capere, lămâie și usturoi. Majoritatea ingredientelor le avem de obicei în casă, doar caperele sunt mai puțin întâlnite în cămara românului, însă le găsiți în majoritatea supermarketurilor. Garnitura aleasă a fost compusă din cartofi noi, fierți și dați prin unt și o salată colorată de vară.
Blogul Corinei vă așteaptă cu descrierea detaliată a metodei de prepare a puiului piccata.
Voi ce secrete aveți pentru un piept de pui fraged?
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita