Rețete
Paste la cuptor cu spanac și cremă de brânză


Vă sugerăm astăzi o rețetă de paste la cuptor numai bune într-o zi ploioasă și friguroasă.
O budincă de paste proaspăt scoasă din cuptor ca și cea pregătită de Corina are tot ce trebuie pentru a fi reconfortantă și sofisticată în același timp. Ingredientele principale sunt paste, spanac, brânză și jambon, ultimul fiind opțional. Este simplu de preparat, deoarece în timp ce fierb pastele, pregătim umplutura și sosul pentru a le putea da la cuptor pentru aproximativ jumătate de oră.
Indicațiile complete pentru a găti aceste paste la cuptor, le găsiți pe blogul Corinei.
Așteptăm pozele voastre cu această rețetă!
Categorii
Ultimele articole
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita
Răspunde