

Pannukakku! Clătită la cuptor.. există și versiunea clătită la cuptor ( este făcută în tava mare de cuptor, exact tava cuptorului ). E un dulce tradițional din Finlanda....foarte popular. Se servește atât cald cât și rece, acompaniat cu dulceață, frișcă ...
Rețeta:
400 grame făină
150 grame zahăr
1 plic praf de copt
1 vârf cuțit sare
1 plic zahăr vanilat
800 ml lapte
2 ouă
100 g unt topit
Prima dată amestecăm făina, zahărul, zahărul vanilat, praful de copt și praful de sare.
După punem peste laptele, ouăle, untul topit și amestecăm bine. Compoziția obținută o punem în tava de cuptor unde am pus hârtie pt. copt. Se coace la 200-225 grade 30 min.
Poftă bună!
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita