Știri
Noutăți APIA
08/03/2016

Începând cu data de 1 martie, fermierii sunt așteptați să depună cererile pentru a beneficia de subvențiile agricole. Acestea reprezintă sume importante de bani care vă pot ajuta la dezvoltarea fermei dumneavoastră. Ne dorim să vă ținem la curent cu ultimele informații legate de subvențiile agricole oferite de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură în 2016.

Sprijinul financiar acordat de APIA în cadrul măsurii 10 agromediu și climă delegată din PNDR 2014-2020 reprezintă sume de până la 400, chiar 600 de euro pe an pe hectar.

Cei 600 de euro îi puteți obține prin cumularea mai multor tipuri de subvenții în cazul unor specii de păsări și fluturi în anumite regiuni ale țării. Pentru mai multe detalii, citiți articolul complet aici.

Aceeași măsură permite accesarea unui sprijin financiar de până la 400 de euro pe an pe hectar în cazul îndeplinirii unor condiții specifice de cultivare a pământului. Puteți să le consultați aici.

Toate cererile se depun la centrele locale sau județene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, în perioada 01 martie - 16 mai fără penalizări. Recomandările oferite de agenție le puteți citi aici.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, puteți consulta lista centrelor judetene APIA.

Sperăm că aceste informații v-au fost de folos.

Răspunde