

Acest fel de mancare este o mancare cu origine austro-ungara.
Avem nevoie de :
- O varza creata.
- 2 cartofi
- O lingurita de chimion
- Boia rosie
- 1-2 Catei de usturoi
- Sare
- Piper
- Faina
- Ulei
Taiem varza in bucatele mai mari si o punem intr o cratita impreuna cu cartofi taiati cubulete o acoperim cu apa ,punem chimionul si sare dupa gust. O acoperim cu capacul si o lasam la fiert pana varza si cartofi sant moi .
Separat facem un rantas ,uleiul putin caldut 3 linguri de faina ,usturoiul pe care il
pisam ,avem grija sa nu le ardem adaugam boiaua .Luam din cratita cateva polonice de varza cu lichid si omogenizam peste rantas dupa care turnam peste restul de varza din cratita se amesteca bine sa se incorporeze rantasul ,se mai lasa la fiert cam 5 minute .
Pofta buna!
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita