Utile
Cutia cu bunatati de la albine
21/11/2017
Destinatie: Cluj-Napoca
Frecventa: o data la 6 saptamani
Producator: Familia Toderean
De la: Vad (Judeţ Cluj)
Marimi
cutia medie: 65 le
cutia mare: 120 lei
 
Continut:
Cutia de la familia Toderean contine produse din stupina familiei si se livreaza o data la sase saptamani. Albinele au muncit din greu si va ofera din abundenta lor, alimentele-medicamente de care va puteti alaturi de intreaga familie.
„Pentru a produce o gama cat mai diversificata de miere ne deplasam dintr-un capăt în altul al tarii. Începem sezonul pastoral în luna aprilie în zona Carei (județul Satu Mare) de unde recoltam în prima faza miere de rapiță iar în luna mai miere de salcâm. Următoarea oprire este în zona Munților Rodnei pentru miere de mana sau zmeura. La mijlocul lunii iunie ne deplasam în județul Tulcea, lângă localitatea Ciucurova pentru miere de tei, urmata de miere poliflora în Dobrogea și Câmpia Bărăganului. Sezonul se încheie la începutul lunii August când ne întoarcem la vatra în comuna Vad (jud. Cluj, la 15 km de Dej), sa ne pregătim pentru anul ce urmează.
 
Din munca noastră oferim oamenilor produsele stupului: miere, polen, propolis si informațiile de care au nevoie sa cunoască cat mai multe despre miere și produsele stupului.” (Familia Toderean)
 
Cutia medie este dedicata pentru o familiei mai mica sau care consuma produse apicole nu neaparat in fiecare zi, si contine:
  • 1 borcan mic miere salcam (400 g),
  • 1 borcan mic miere poliflora (400 g),
  • 1 borcan mic miere tei sau rapita (o sa varieze de la o livrare la alta),
  • 1 borcan mic miere cu specialitate (aprox 400g) – difera de la o livrare la alta, de ex: miere cu nuca, miere cu propolis, miere cu roscove, miere cu hrean, miere cu catina, etc.

Cutia mare este potrivita pentru o familie mai mare si/sau care consuma in mod regulat produsele apicole, aceasta contine:

  • 1 borcan mare miere salcam (960 g),
  • 1 borcan mare miere poliflora (960 g),
  • 1 borcan mic miere tei (400 g),
  • 1 borcan mic miere rapita (400 g),
  • 1 borcan mic miere cu specialitate (aprox 400g) – difera de la o livrare la alta (varietatea este: miere cu nuca, miere cu propolis, miere cu roscove, miere cu hrean, miere cu catina, etc.),
  • 100 g polen crud.

Prima livrare este estimata sa fie facuta joi, 23 noiembrie 2017.

De asemenea, puteti alege suplimentar si cand doriti (anuntati inainte de livrare), pe langa cutia de baza, produse din lista de mai jos.

Programul de livrare

O data la sase saptamani. Prima livrare este joi 23 noiembrie 2017

Produse suplimentare

Miere salcam (borcan mare) (960 g) 30 lei
Miere tei / poliflora / rapita (borcan mare) (960 g) 25 lei
Miere salcam (borcan mic) (400 g) 15 lei
Miere tei / poliflora / rapita (borcan mic) (400 g) 13 lei
Tinctura propolis (20 ml) 15 lei
Polen crud (100 g) 12 lei
Răspunde