Pentru că încă ne putem bucura de produsele proaspete și aromate ale fermierilor locali, ne dorim ca rețetele noastre să vă aducă inspirația de a le găti în bucătăria voastră.
Propunerea noastră de astăzi este o combinație sănătoasă: chifteluțe de quinoa și legume proaspete. Quinoa este unul dintre cele mai nutritive alimente, deoarece conține proteine complete și magneziu, care contribuie relaxarea mușchilor și reglarea tensiunii, iar fibrele ajută la sănătatea aparatului digestiv.
Corina ne arată cum să gătim această plantă specială și cum să facem chiftele care nu sunt prăjite în ulei. Pe lângă quinoa, mai avem nevoie de tărâțe, amândouă se pot cumpăra din orice magazin naturist. Alături de chiftele pregătim o salată simplă din legumele preferate. Vom servi o masă gustoasă și foarte sănătoasă, potrivită și pentru vegetarieni.
Pe blogul Corinei veți găsi metoda detaliată de preparare.
Voi cum gătiți quinoa?
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita