

INGREDIENTE:
250 g biscuiti
120 g nuca macinata
40 g zahar pudra
10 ml rom
200 g unt
350 g ciocolata neagra
100 g ciocolata cu visine
40-45 visine din samburi
optional: 50 ml lapte
PREPARARE:
Topim la baine-marie cele doua tipuri de ciocolata. In acest timp punem intr-un robot/ mixer biscuitii, nuca macinata, zaharul pudra si cacao si mixam pana obtinem o compozitie cu o textura omogena, daca se poate fina. Adaugam romul, untul topit si racit, apoi adaugam 2 linguri din ciocolata topita si amestecam cu mana pana obtinem o pasta omogena, care se lipsete si poate fi modelata usor. Daca biscuitii sunt foarte uscati este posibil sa fie nevoie sa mai adaugam putin lapte.
Luam aproximativ 1 lingurita varfuita din aceasta compozitie, o modelam astfel incat sa putem sa punem in mijloc o visina, apoi o acoperim si continuam sa o modelam intre palme pana obtinem o bila perfecta, omogena. Continuam sa modelam bilute umplute cu visine pana terminam visinele si pasta de biscuiti, apoi le tavalim prin ciocolata topita, avand grija sa fie uniform acoperite.
- > 6 lucrări în livadă pe care este obligatoriu să le faci în luna iulie
- > Soluția de drojdie pentru grădină!
- > Știai că mărarul trebuie plantat lângă morcov și varză? Iată cum să asociezi corect plantele în grădină pentru a te bucura de o recoltă generoasă
- > Ardei pentru umplut (conservați pentru iarnă)!
- > Sarmale de urda in foi de vita