Rețete
Ruladă de miel
25/04/2019

Ingrediente: 

1 pulpă de miel dezosată, 3 ouă fierte tari, 1 tijă de praz, 10 felii bacon, 2 lingurițe muștar boabe, sare, piper, piure de cartofi, pentru servit, 100 ml vin, 150 ml suc de roșii.

Preparare: 

Întinzi pulpa de miel dezosată pe masă și-o condimentezi cu sare și piper. Peste ea pui feliile de bacon, tija de praz, ouăle fierte și boabele de muștar. Rulezi bucata de carne, apoi o asiguri cu ață de bucătărie. Așezi rulada într-o tavă. Amesteci vinul cu sucul de roșii și stropești carnea cu această compoziție. Acoperi tava cu folie de aluminiu și o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 45 de minute, apoi îndepărtezi folia, stropești rulada cu sosul din tavă și o mai lași la cuptor încă 20 de minute. Servești rulada cu garnitură de piure de cartofi.

Pofta buna!

 

Răspunde